Személyes adatok


Szerencsés Lajos - Profweb.hu - professzionális weboldal, weblap készítés, honlapkészítés, design, webdesign, kereső optimalizálásA nevem Szerencsés Lajos, a Mátraalján, egy hangulatos, barátságos faluban nőttem fel, Nagyrédén. Itt a természet közelsége és az egymásra is odafigyelő, dolgos emberek határozták meg gyermekéveimet. 14 évesen kerültem Jászberénybe, a középiskolás éveket sok barátság és személyes élmény.

A diplomámat Székesfehérváron, az ország akkori egyetlen számítástechnikai képzést nyújtó főiskoláján szereztem. Az azóta eltelt néhány évtizedben sokfelé vitt a sorsom.

Sokat utazgattam a Távol-Keleten és Európában, talán emiatt is egy ideig a külföldi munkavégzés lehetőségén is komolyan elgondolkodtam, de azóta már letelepedtem és családot is alapítottam.

Jelenleg Budapesten, Zuglóban élek a feleségemmel, Claudiával. Egy gyermekünk van, Júlia, aki egy nagyon kedves, szeretettel teli gyermek. Ő 2010 októberében született, és nagy örömet okoz a családunk összes tagjának. :-)

A hobbim az utazás messzi országokba, a természet és porté fotózás, valamint kikapcsolódás a természetben. Utazásaimról ízelítőül néhány fényképet a Fényképalbum menüben találhat meg.