Szakmai önéletrajz


Iskoláim

Középiskolámat Jászberényben a Liska József Szakközépiskolában végeztem el, az érettségim átlaga 4,75 lett.

Felsőfokú képesítést a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Számítógéptechnikai Intézetében, a számítástechnikai eszközök szakon szereztem. A diplomám átlaga lett.

Középfokú angol nyelvtudásomnak köszönhetően nem csak a szakmámban, hanem az üzleti életben is jól elboldogulok, mivel a korábbi munkahelyemen alapvetően angolul kommunikáltunk, a megbeszélések és a szakmai képzések nyelve is az angol volt.
Németül már elég régen tanultam, és azóta ezt a nyelvet nem igazán gyakoroltam, de intenzív ismétléssel hamar élővé tudnám tenni ezt a nyelvtudásomat.


Munkahelyek, szakmai tapasztalatok

Az első munkahelyem B. Braun gyöngyösi üzeme volt, ahol a gyártási folyamat informatikai támogatása volt  feladatom.

A sorkatonai szolgálat után vállalkozóként dolgoztam, de ekkor is végig az infomatika és a számítógépekhez kapcsolódó tevékenységekkel foglalkoztam.

1999-ben költöztem fel Budapestre, amikor a Műszertecnika Rendszerház által meghirdetett support manageri állást nyertem el. Itt sokrétű

2002-ben General Motors Southeast Europe, Regional IT Services Lead

Ez világ sokat adott szakmailag, de mégis másra vágytam, emiatt hoztam létre a weblapkészítéssel foglalkozó vállakozásomat, mely részletesebben a Profweb.hu weboldalon .

 

Profweb.hu - porfesszionális weblap készítés

2000-ben készítettem az első weboldalamat, már akkor is nagyon érdekesnek találtam ez a világot.

PHP, válllalati oldal,

2010-en alapítottam meg a vállalkozásomat, amely elsősorban weblap készítés, design és webdesign, valamint keresőoptimalizálás. Emellett online marketing, szövegírás.

Tapasztalt szakemberekből álló csapat van mögöttem.

Abban különbözteti meg a cégemet a hasonló, azoknak, akik hatni akarnak a világra .

 

Diplomáim, képesítéseim

A diplomámat a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Számítógéptechnikai Intézetében, a számítástechnikai eszközök szakon szereztem.

Az elmúlt 20 év alatt számtalan tanfolyamot és melykeből vizsgát is tettem. A legtöbbet külföldön, angol nyelven hallgattam és vizsgáztam.